Bivakzone.be

Partnerwebsite over alle paalkampeerplekken in Vlaanderen, of 'bivakzones', zoals ze officieel noemen. Voor wie in Vlaanderen gelegaliseerd kort wil kamperen, in rustige nauur en zonder luxe en comfort.


Jans wondere wandelwereld

Blog van Jan van Meirvenne met allerlei wandelnieuwtjes. Uitstekende introductie over wandelen op GR-paden, met tips, fotoverslagen en tochtvoorstellen.


Wandelervaringen Didier Reynaert

Didier houdt van sporten en breng graag mijn vrije tijd door in de natuur en de buitenlucht. Zowat elk weekend trekt er op uit in België of Noord-Frankrijk voor een kortere of langere tocht, vaak ook in groep.


Freddy's wandelhoekje

Blog van senior en wandelgids Freddy Lesage over dagwandelingen, vnl in West-Vlaanderen en grensstreken. Een massa tochtberichten, telkens gepresenteerd met een slideshow.


Wandelzoekpagina

Zeer uitgebreide site over wandelen in de Benelux met een apart België-deel. Werkelijk over alles wat met wandelen te maken heeft, zowel op korte als lange afstand.


HikingDB

Site met een pak korte en langere dagtochtideeën, vnl in België en vooral in de provincies Limburg en Luik. Telkens kaartoverzicht, hoogteprofiel, foto's en korte tochtbeschrijving.


Trekkersgroep Schampavie

Zeer uitgebreide site van de niet-commerciële wandelvereniging Schampavie. Trekking in groep voor één of meerdere dagen. Intensief en erg divers wandelprogramma.


Capture the mountains

Met rugzak en tent trekken Kasper en Charlotte er fotograferend op uit. Er wordt al eens dichtbij gebivakkeerd maar de interesse voor langere tochten ligt vooral meer noordelijk: Trektochten in Noorwegen, UK en IJsland.Mattie meets nature

Chronische rugpijn als aanzet om met stevige wandeltochten te beginnen. Een heel nieuwe wereld opent zich vervolgens voor Matthias, die sindsdien door de wandelmicrobe is gebeten. Mooie foto's begeleiden de aangename teksten over zijn wandeltochten.


Into the Wild

Yanick en familie trekken er vaak op uit om al bivakkerend te genieten van stevige tochten, vaak in het gezelschap van de kinderen. Mooie beelden, aardige tochtverslagen.<<< Startpagina


Hiking Advisor

Platform gericht op zowel de beginnende trekker als de meer ervaren wandelaar. Wandelgebieden, materiaalkeuze, workshops, tochtverslagen, kortom alles de meer avontuurlijke wandelaar.


Walkitech

Op wandel met Smartphone & Tablet. Blog met een pak dagwandeltochten, hoofdzakelijk over Grande Randonnée-paden (GR), alles mooi geIllustreerd met foto's, kaartoverzicht ed.


Westwandelingen

Marc en Manuela wandelen en beoordelen circulaire dagtochten. (ongeveer 15 km). Regio westelijk Vlaanderen en franstalige grensgebieden. Voorstelling in 'click-en printbestanden' waarmee je zo op weg kan.


Solosride

Elias schrikt er niet voor terug om per MTB de zwaarste lange afstandspaden in België te lijf te gaan. Tochtverlagen en foto's over zijn uitputtende ondernemingen .


Traildino

'Walking with dinosaurs...' Opvolger van 'Traildatabase' en ook nu is het de ambitie van de Henk Nouws om van Traildino de meest uitgebreide wandeldatabase te maken ter wereld.


Wandelen in Vlaanderen & België

Vlinderen door Vlaanderen en omstreken met Ambigirl. Indrukken en vertelsels over korte dagtochten, meestal over lokaal gemarkeerde paden. Verslagen en foto's in blogstijl.


Van A naar B

Luchtige etappeverslagen van Pieter die de vele GR-paden verkent die België doorkruisen. Goeie sfeerbeelden van de verschillende GR-routes.


Wandering David

David trekt er meerdaags op uit, liefst over sterk geaccidenteerd terrein in Wallonië of Europa en meestal bivakerend onderweg.
© Luc Selleslagh 2004 - 2020 Trekkings.be Contact